Bazine Strand Municipal Roman

Ștrandul Municipal s-a redeschis

strand romanPregătirile pentru redeschiderea Ștrandului Municipal pentru acest sezon de vară continuă, cu achiziționarea de noi șezlonguri și umbrele, precum și amenajarea unui teren de volei pe nisip. Anul acesta se va finaliza inclusiv întreaga suprafață de picnic, inaugurată anul trecut doar parțial.

“S-a finalizat extinderea plajei şi amenajarea terenului de volei, unde mai trebuie adus doar nisipul. Se lucrează la curăţenie și la finalizarea amenajării lucrările din zona de picnic. S-a dat drumul în zonă și vreau să vă spun că deja în weekend a fost plin acolo. Avem rugămintea ca tot ce s-a realizat să fie și păstrat în acelaşi timp”, a declarat primarul Laurențiu Leoreanu.

În acest an, cei care vor merge în Complexul Moldova, vor beneficia – pe lângă zona de plajă și cea de foișoare – de pista pentru role și bicicliști și de un amfiteatru în aer liber.

În plus, tariful de acces la cele trei bazine va fi unic, indiferent că se va dori bilet cu șezlong asigurat sau nu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !