asfalt

Străzi din cartierul Muncitoresc, Bălcescu și Petru Rareș intră în modernizare

asfaltPe mai multe străzi din cartierele Muncitoresc și Bălcescu se va interveni în aceste zile. Vizate sunt străzi precum Islazului, Primăverii și Mihai Viteazu. Alte lucrări vor începe pe rețeaua de apă și canal.

“Pe strada Primăverii au fost ridicate căminele aşteptăm vremea favorabilă şi turnăm asfaltul, după ce strada Islazului a fost terminată. După ce se termină strada Primăverii, se intră pe Mihai Viteazu. Încercăm să abordăm strada Petru Rareş, pe care o asfaltăm tot în acest an. Am făcut, în cartierul Bălcescu, legătura cu strada Progresului şi pregătim asfaltarea străzii Perişorului. Și strada Cocorului va intra la asfaltare tot în această primăvară”, a declarat primarul Laurențiu Leoreanu.

De asemenea şi la sistemul de canalizare şi alimentare cu apă vor începe lucrări noi. Este vorba de Aleea Iasomiei, cu o canalizare de circa 250 de metri. Către compania ApaServ s-au transmis solicitări pe rețeaua de apă de pe străzile Dr. Ghelerter, Petrodava și Aleea. Lucrările sunt estimate a demara între 25 şi 30 aprilie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !