Turneul de handbal „Roman Vodă Mușat” – ediția a III-a

În perioada 19 – 20 august, Romanul va fi gazda celei de-a treia ediții a Turneului de handbal feminin „Roman Vodă Mușat”. Față de anii anteriori, numărul participanților este dublu, astfel încât turneul se va juca pe două serii a câte trei echipe, finala urmând a se juca între cele mai bune echipe din fiecare serie.

Din seria I fac parte echipele: HCM Roman, HCF Piatra Neamț și CSM Craiova. Din seria a II-a fac parte: Oțelul Galați, HC Buzău și Știința Bacău. Toate partidele se vor disputa la Sala Polivalentă din Roman. Primul meci va debuta pe 19 august, la ora 9.00, când se vor întâlni echipele Oțelul Galați și Știința Bacău. Începând cu orele 10.30, pe teren se vor întrece handbalistele noastre, care le vor întâlni pe cele ale HCF Piatra Neamț.

Vineri, începând cu orele 08.30, va avea loc finala pentru locurile V-VI (când vor juca ultimele clasate din fiecare serie), de la orele 10.00 vor juca echipele de pe locul II din fiecare serie, iar la orele 11.30 se va juca finala. Festivitatea de premiere este programată pentru orele 12.45.

Competiţia este organizată cu fonduri de la sponsori, astfel încât, conform declarațiilor autorităților, premiile vor consta în diplome și cupe. Anul trecut, invitată de onoare a fost Metalurg Skopje din Macedonia, însă turneul a fost câștigat de Tomis Constanța.

Accesul publicului la meciuri este gratuit. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !