O hală și o locuință, în flăcări

pompieri romanLuni, două incendii s-au înregistrat în zona Romanului. Este vorba de un incendiu la o hală dezafectată de pe platforma unei societăţi comerciale din comuna Cordun și o locuinţă în comuna Gherăeşti, sat Gherăeşti.

Primul incendiu s-a produs luni, la ora 10.24, la o hală dezafectată de pe platforma unei societăţi comerciale din comuna Cordun. La sosirea forţelor la locul intervenţiei, s-a constatat că incendiul se manifesta în interiorul fostei hale de trăgătorie, la o conductă din fibră de sticlă de la instalaţia de abur. Forţele de intervenţie au lichidat incendiul la ora 14:25, în urma căruia au ars: tubulatură din fibră de sticlă de la instalaţia de abur şi alte deşeuri depuse în hală pe o suprafaţă de cca 1000 mp. Cauza probabilă a incendiului: utilizarea unor dispozitive de tăiere cu flacără fără respectarea normelor de prevenire şi stingere a incendiilor.

Tot luni, de data aceasta la ora 23.58, pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu la o locuinţă în comuna Gherăeşti, sat Gherăeşti. La sosirea forţelor la locul intervenţiei, s-a constatat că incendiul se manifesta la acoperişul locuinţei. Forţele de intervenţie au lichidat în scurt timp incendiul, în urma căruia au ars: cca 5 mp astereală din lemn, 5 mp izolaţie din vată de sticlă, 50 kg deşeuri şi 3 ml conductor electric . Cauza probabilă a incendiului: conductori electrici cu izolaţia deteriorată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !