constantin holban

Un singur consilier corect și norocos

La o lună de la expirarea termenului în care aleșii locali romașcani ar fi trebuie să-și reînnoiască declarațiile de avere și de interese, doar unul singur a respectat legislația și pe cei care i-au dat votul. Constantin Holban, din partea PSD, proaspăt intrat în Consiliul Local și-a depus cele două declarații. Nici primarul Laurențiu Leoreanu, nici viceprimarul Lucian Micu nu au avut timp, precum nici ceilalți 19 consilieri locali.

Constantin Holban, consilier și în mandatul trecut, deține, din 2011, două terenuri în intravilan, unul în Roman primit ca moștenire și un altul cumpărat – de 1.100 mp în Gioseni, Bacău. Din 1991, consilierul locuiește într-un apartament, iar în 2011 a primit moștenire o casă de locuit. În același an, acesta și-a cumpărat și o casă de vacanță în Gioseni. Familia Holban deține două autoturisme, o Dacia Logan cu an de fabricație 2006 și un Opel Agila, din 2002. De la CAR, alesul local a împrumutat în acest an 25.000 de lei și urmează să-i returneze în 2015. Din pensie, Constantin Holban a încasat anul trecut venituri de 25.000 de lei, iar soția sa a adus în casă încă 35.700 de lei din pensie și ca inginer la o societate privată. Consilierul social democrat și-a încercat norocul și la loto și a declarat că la 6/49 a obținut anul trecut 800 de lei. Constantin Holban este și președinte la o asociație de proprietari din Roman, iar de acolo a strâns anul trecut venituri de 4.200 de lei. Consilierul local a declarat că este vicepreședinte și membru fondator al Asociației Contjur, membru în Biroul executiv al PSD Roman, vicepreședinte al Organizației Județene a Pensionarilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !