Și-a ucis soacra cu arma de vânătoare (VIDEO)

Crimă oribilă în Piatra Neamț: un bărbat și-a împușcat soacra cu o armă de vânătoare. Se pare că totul a început după ce soția bărbatului s-a mutat la părinții ei, cu tot cu fetița lor. Tragedia s-a petrecut în scara blocului. Rănile provocate nu i-au dat nicio șansă femeii de 46 de ani, care s-a stins la spital, la scurt timp după incident.

 

Omul de afaceri și fiica victimei sunt căsătoriți de șase ani și au împreună o fetiță. Bărbatul are 40 de ani, iar sotia – 26. De câteva luni, tânăra se mutase la parintii ei, iar soțul a încercat de mai multe ori să o convingă să revină acasă.

Vineri seară, a căutat-o la părinții ei, însă acasă a găsit-o doar pe soacra lui. După ce a făcut scandal, și-a adus din mașină arma de vânătoare și a împușcat-o pe femeie de două ori, în piept. Apoi s-a întors în mașină, unde se pare că ar fi încercat să se sinucidă. Aici l-au găsit și polițiștii care au fost chemați chiar de către asasin. Anchetatorii spun că bărbatul mai trăsese încă două focuri de armă în portiera şi în plafonul maşinii.

În cursul zilei de astăzi, magistrații nemțeni vor decide dacă bărbatul rămâne sau nu în arest sau va fi cercetat în stare de libertate. Mai jos puteți urmări știrea realizată de jurnaliștii de la ProTV. 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !