Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/rnewsr71/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
Accident pe Smirodava – News-Roman
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/rnewsr71/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Poza zilei

Accident pe Smirodava

Ieri, în jurul orei 19.25, pe strada Smirodava din Roman a avut loc un accident din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane.

Polițiștii au stabilit că accidentul s-a petrecut în momentul în care un minor, de 6 ani, din Valea Ursului, a vrut să traverseze strada în fugă și prin loc nepermis. Acesta s-a lovit de mașina condusă de Iulian M, de 28 de ani, din Roman. În urma impactului, copilul a suferit o fractură de gambă dreaptă.

În ultima perioadă, aproape la fiecare 3-4 zile, un copil a ajuns la spital după ce a fost lăsat nesupravegheat și a căzut, astfel, victima unui accident rutier. Cel mai grav accident a avut loc săptămâna trecută, când un copil de numai doi ani a fost călcat de mașină, când șoferul executa manevra de dat cu spatele. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !