Cinci jucători noi la SCM Petrotub

E definitiv: SCM Petrotub va juca, în campionatul 2010-2011, cu un lot de criză, de doar 17 jucători, din care cinci veniți din această vară. Una dintre cele mai importante achiziții este aducerea la Roman a unui tânăr care a evoluat la Dinamo București.

Față de lotul din campionatul trecut, echipa romașcană are cu 5-6 jucători mai puțin. Cinci tineri întregesc acum echipa rămasă după terminarea campionatului. „Am reușit să încheiem cinci contracte cu tineri care sunt liberi de contract și sperăm ca acest lot, de criză, să facă față cu succes noului campionat. Una din achiziții este Cătălin Ionuț Gafița, născut în 1991, adus de la LPS Roman și care vine pe postul de fundaș. De asemenea, am încheiat un contract și cu Ionuț Geoancaș, născut în 1989, adus de la Poli Iași și care va fi portar. Ovidiu Andrei Petrilă, născut în 1989, a venit de la echipa din Girov, urmând să evolueze ca fundaș. Cel mai tânăr jucător achiziționat este Radu Mihai Marțolea, născut în 1992, care a evoluat la Dinamo București și care este atacant. Ultimul jucător achiziționat este Sorin Ungurianu, născut în 1985, adus de la Slatina și care va evolua ca mijlocaș”, a declarat Maricel Benchea, directorul executiv al SCM Petrotub. Și în acest campionat, căpitanul echipei SCM Petrotub rămâne Mădălin Popa.

Cu lotul reîntregit, echipa se pregătește pentru ultimul meci amical dinaintea campionatului. Astfel, sâmbătă, romașcanii vor evolua în Copou, împotriva echipei de Liga a II-a Poli Iași. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !