Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/rnewsr71/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
Fura de la o bătrână de 87 de ani – News-Roman
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/rnewsr71/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Poza zilei

Fura de la o bătrână de 87 de ani

Azi dimineață, în jurul orei 04.20, Poliția Roman a intrat în alertă după ce a fost sesizată că un tânăr fura din magazia unei bătrâne din Roman.

O patrulă de siguranță publică s-a deplasat la fața locului, unde l-a găsit pe Ioan D, de 21 de ani, din Roman, care pătrunsese în curtea Mariei P, de 87 de ani, pentru a fura. Acesta încercase să sustragă o furcă, o coasă, robinete din inox și mai multe cabluri, toate în valoare de 250 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar suspectul este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !