Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/rnewsr71/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
Și-a pierdut brațul după o bătaie la alcool – News-Roman
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/rnewsr71/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Poza zilei

Și-a pierdut brațul după o bătaie la alcool

Doi bărbați s-au bătut și unul dintre aceștia și-a pierdut brațul stâng. Victima a depus reclamație la Poliție, iar agresorul va fi cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală.

Agresiunea a avut loc pe 31 iulie, la orele 21.00, în fața fostei școli din Văleni. Pe fondul unui conflict mai vechi și a consumului de alcool, Sergiu B, de 29 de ani, l-a lovit, cu un obiect contondent, peste braț, pe Mircea G, de 64 de ani. Pe 1 august, victima s-a prezentat la Spitalul Roman, de unde a fost transferat la Iași, aici fiindu-i amputat brațul stâng. depus un certificat medico-legal din care rezultă că leziunile suferite necesită 45 – 50 de zile de îngrijiri medicale. În cauză polițstii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțunii de vătămare corporală gravă si amenințare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !