Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/rnewsr71/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
Se schimbă legea la Spitalul Județean – News-Roman
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/rnewsr71/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Poza zilei

Se schimbă legea la Spitalul Județean

Joi, 19 august, la ora 12, la Piatra Neamț va avea loc o ședință exatrordinară a Consiliului de Administrație al Spitalului Județean de Urgență (SJU). Tema este legată de faptul că pacienții reclamă că trebuie să vină de acasă cu medicamentele necesare.

La întâlnire va participa și președintele Consiliului Județean, instituția preluând, începând cu data de 1 iulie, unitatea spitalicească. Ședința de mâine este determinată, spun autoritățile, de semnalele din presă conform cărora pacienţilor li se solicită, la internare, procurarea din resurse proprii a unor materiale sanitare.“Zilnic aflu de la cetăţeni diferite reacţii, pozitive sau negative, cu privire la ce se întâmplă în Spital. Este evident că resursele financiare şi situaţia moştenită nu permit ca peste noapte să avem condiţiile pe care ni le dorim şi de aceea Consiliul Judeţean va fi consecvent şi va investi în modernizarea aparaturii şi condiţiilor din spital. Pe de altă parte, aşa cum am mai spus, nu este normal ca omul care plăteşte asigurări de sănătate să vină cu medicamente de acasă şi trebuie să găsim soluţii pentru îndreptarea acestei situaţii. Trebuie să stabilim nişte priorităţi şi este evident că gravidele şi copiii se vor regăsi în aceste priorităţi”, a precizat Vasile Pruteanu.

În tot acest timp, la Spitalul Municipal Roman, după prima ședință a Consiliului de Administrație nu s-a schimbat nimic. Primarul Laurențiu Leoreanu a declarat că întâlnirea a fost mai mult informală și că nu s-au luat decizii. La Piatra Neamț, prima decizie a fost renunțarea la taxa de internare, de 3 lei de pacient. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !