Mașina Oanei Bulai a fost spartă. Camere de supraveghere pe toate străzile!

bulai oanaÎn această dimineață, Oana Bulai, fost consilier local, în prezent membru în Biroul Local al PSD, și-a găsit mașina spartă. Revoltată, aceasta face apel la autoritățile locale, consilieri locali și primarul Laurențiu Leoreanu, pentru a amplasa camere de luat vederi pe fiecare stradă din oraș.

“Supravegherea video în oraș e varză”

Într-o postare pe pagina de Facebook, Oana Bulai critică autoritățile, de la polițiștii care nu au buget pentru hârtia necesară depunerii plângerilor și până la parlamentarii care nu schimbă legea minorilor hoți și până la autoritățile care nu pun camere de supraveghere la fiecare colț de stradă.

autoturism spart“De dimineața am fost anunțată pe Facebook ca mi-a fost sparta mașina. Deși stau in centrul orașului, nu e nicio camera video care sa ne ajute acum in a găsi făptașul. Polițiștii cumpara din banii lor hârtie pentru a face documentația necesară. Majoritatea hoților sunt minori si dupa ce sunt depistați, polițiștii sunt obligați de lege sa le dea drumul. Avem un cadru legislativ prost, condiții de mizerie pentru polițiști iar supravegherea video in oraș e varza. Dragi consilieri locali si domnule primar, siguranța noastră e cea mai importantă. Cred ca ar fi realizabil, fără costuri exorbitante, amplasarea camerelor de supraveghere pe fiecare strada din oraș. Măcar sa vedem pe urma, cine ne sparge masinile sau capetele”, spune Oana Bulai, pe pagina de Facebook.

Ca o remarcă, imaginile de pe camere oricum nu rezolvă problema legislației deficitare ce protejează excesiv micii delicvenți în detrimentul victimelor. Siguranța cetățenilor trebuie asigurată întâi prin cadrul legislativ adecvat, urmată de dotarea Poliției și, mai apoi, de supravegherea fiecărei alei din oraș. În Roman sunt amplasate în jur de 40 de camere de luat vederi, iar zonele se stabilesc de autoritățile locale împreună cu Poliția Română pentru identificarea zonelor cu risc ridicat de infracționalitate.

În altă ordine de idei, ieri Oana Bulai și-a lansat la Piatra Neamț cartea Tu, iar pe 2 octombrie va participa la evenimentul 11even experiences, eveniment motivațional ce își propune susținerea activității de la Centrul Delfinul Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !