Dialog cu asociațiile de proprietari

Săptămâna trecută, la Primăria Roman a avut loc o ședință mai specială cu asociațiile de proprietari, în sensul că la ea au fost invitați și au participat toți factorii de decizie din partea statului, de la operatorul de apă sau salubritate și până la reprezentați ai Poliției locale. Decizia de a face această mediere și a încerca să se rezolve punctual problemele a fost luat de conducerea Primăriei. „Încercăm să punem față în față toate părțile și din discuții să tragem concluzii care să îi ajute pe fiecare la o mai bună desfășurare a activității. Noi încercăm să le fim alături asociațiilor, iar partenerii au răspuns invitației, astfel încât să poată lua la cunoștință problemele din fiecare zonă și împreună să vină cu soluții. Discuțiile s-au purtat aproape de trei ore, iar lista de probleme urmează să fie rezolvată. Așteptăm 2-3 săptămâni, după care vom putea trage concluziile. Oricum, intenționăm să organizăm astfel de întâlniri trimestrial”, a declarat primarul Laurențiu Leoreanu.

Cele mai importante probleme din asociații sunt cele legate de recuperarea datoriilor, de pierderile de apă, contorizarea individuală sau întreținerea platformelor de gunoi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !