Locuri de muncă vacante în județ: 216

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț anunță că, în săptămâna 15-22 iunie, agenții economici oferă 216 de locuri de muncă. Dintre acestea, 136 se adresează șomerilor din zona Piatra Neamț, alte 63 sunt pentru Roman, iar 16 locuri sunt disponibile în zona Târgu Neamț. La fel ca și în celelalte luni, cele mai multe locuri de muncă sunt disponibile în domeniul confecțiilor și cel al construcțiilor.

În Piatra Neamț, cele mai multe locuri de muncă sunt ofertate de Real Advertising, care caută 30 de lucrători pentru spații verzi. Firma Staro SRL vrea să angajeze zece finisori textile, iar CPI Guard SRL caută 10 agenți de pază. De asemenea, se mai caută cameriste hotel, croitori, dulgheri, geamgii, lucrători comerciali, municitori necalificați, tehnician veterinar, vulcanizator sau zidar.

Din cele 63 de locuri de muncă disponibile în zona Roman, cele mai multe sunt ofertate de Matinal Prod Com SRL, care caută barman, bucătar, ajutor de ospătar, dulgher, fierar, sudor, zidar sau zugrav. De asemenea, se mai caută gestionar de depozit, manipulant mărfuri, ifronist, patiser sau vânzător.

În Târgu Neamț, se caută barmani, confecționer, gaterist și lucrători comerciali.

Oferta cu locurile de muncă vacante disponibile în această săptămână poate fi descărcată de mai jos. De asemenea, informații suplimentare pot fi obținute de la sediul Agenției Locale de Ocupare a Forței de Muncă Roman, strada Olteniei nr. 23-25. De precizat este că sediul agenției din Piatra Neamț s-a mutat pe strada Mihai Eminescu, nr. 37.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !