Romanul are două centre de permanență

Începând de pe 1 septembrie, romașcanii care au nevoie de sfatul unui medic de familie se pot adresa celor două centre de permanentă deschise în municipiu. Unul este situat pe strada Anton Pann, în fostul dispensar nr. 6, iar celălalt este funcțional la dispensarul de pe Bogdan Drago, din zona Abatorului.  

11 medici, alături de asistenții lor, vor deservi cele două centre. Medicii care au acceptat să lucreze peste program sunt Elena Borda, Daniela Grosu, Mariana Cartău, Viorica Bîrjoveanu, Claudia Serpe, Elena si Florin Jurcău, Luiza Acamenitoiei, Gigia Cristea, Lidia Ghinea, Liana Gorodea. În cele două centre, romascanii vor beneficia de tratamente si consultatii în regim de urgentă între orele 15 si 8 dimineata.

Amenajarea celor două centre a costat bugetul local 20.000 de lei. De acum încolo, Primăria Roman va suporta cheltuielile legate de plata utilităților, Casa de Sănătate va plăti medicii și asistenții, iar Direcția de Sănătate Publică va asigura necesarul de medicamente.

Un medic care acceptă să lucreze în centrele de permanență va fi recompensat cu 12,08 lei pe oră de gardă, iar asistentii cu 6 – 8 lei pe oră, în functie de pregătirea profesională. Tratamentele pentru pacientii din zona Roman si nu numai vor fi gratuite. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !