Poza zilei

Accidente pe Republicii și Bogdan Dragoș. O ambulanță a lovit un motociclist

112ugust, două accidente au avut loc. În primul caz, o ambulanță cu semnalele luminoase în funcțiune a lovit un motociclist ce circula regulamentar. Tot ieri, un bărbat a lovit un copil pe trecerea de pietoni, după care a fugit de la locul accidentului.

Accidentul de pe bulevardul Republicii a avut loc la orele 21.45. Polițiștii spun că un bărbat de 40 ani, din Roman, conducea o autospecializată sanitară pe b-dul Republicii având în funcțiune semnalele luminoase. Acesta a efectuat manevra de schimbare a direcției de mers la intersecția cu strada Anton Pann și a intrat în coliziune cu un motociclist de 29 ani care se deplasa regulamentar. Urmare a producerii accidentului motociclistul a fost rănit grav. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Ieri dimineață, pe strada Bogdan Dragoș din Roman s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane. Polițiștii spun că un bărbat de 38 ani din Roman conducea un autoturism pe strada Bogdan Dragoș. Acesta a surprins și accidentat ușor o minoră de 9 ani care traversa strada regulamentar pe trecerea pentru pietoni.

După producerea accidentului conducătorul auto a părăsit locul faptei fiind identificat și depistat ulterior de polițiști. În cauză se efectuează cercetări față de conducătorul auto pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporala din culpă și părăsirea locului accidentului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !