Nu mai căuta Publicbet! Acum sunt Fortuna, vezi aici site-ul oficial!

Pariurix - News-Roman (1)Încă te mai întrebi ce s-a întâmplat cu Publicbet? Agenția de pariuri Fortuna (D. ONJN 2159 / 28.08.2015) a preluat 400 de agenții de la fostul operator de pariuri sportive pe care îl cauți și totodată pasionații de adrenalină care îi erau fideli. Deși Public Games SRL afișa pe site-ul oficial o notificare prin care anunța o revenire, observăm că în aceste moment domeniul respectiv nu mai face trimitere către nici o pagină web – ceea ce ne facem să credem că agenția cu siglă portocalie nu va mai reveni prea curând.

Fortuna – agenția înlocuitoare

Chiar dacă Fortuna a preluat o bună parte din tacticile celor de la Publicbet, agenția de origine cehă este cu mult diferită față de predecesoarea sa. De altfel, cea mai cunoscută casă de pariuri din Europa Centrală și de Est are în momentul de față numărul 1 în România din punct de vedere al numărului de agenții,  având nu mai puțin de 765 de sucursale deschiseîn toate județele țării.

Lucruri pe care trebuie să le știi despre Fortuna

 

Pariurix - News-Roman (2)Fortuna operează și online în România, încă din vara anului 2015. Iată principalele avantaje ale platformei online de pariuri care i-a captivat foarte rapid pe pariorii români:

  • Nu ai nevoie de card sau de cont bancar pentru a depune sau retrage bani din contul tău virtual. În toate agențiile de cartier există un aparat care se numește Fortuna Cashpoint, prin care vei putea să efectuezi tranzacții din și în contul tău online folosind numerar. Acesta este unul dintre cele mai mari avantaje pe care le oferă casele de pariuri care activează atât online, cât și offline. Depunerea minimă este de numai 10 RON;
  • Deși nu poți depune prin Skrill, acest punct parcă nu mai reprezintă un mare minus, ținând cont că poți depune sau retrage bani instant din sucursale, fără să trebuiască să aștepți zile și zile pentru ca băncile să-ți proceseze plățile, cum se întâmplă în cazul tranzacțiilor online;
  • Operatorul nu dispune de o aplicație pentru mobil, însă utilizatorii pot paria fără probleme de pe orice dispozitiv mobil (tabletă sau telefon) direct din navigator, accesând pagina web care este perfect optimizată din acest punct de vedere;
  • Fortuna ne propune numeroase oferte promoționale. Avem un pachet de bun-venit extrem de atractiv, dar și un bonus de fidelizare pentru pariurile plasate de mobil, care poate fi accesat de 7 ori în fiecare lună. Bineînțeles, bonusul pentru pariuri multiple, care poate fi regăsit și la agențiile stradale, se aplică în același mod și pentru platforma de pariuri online.

Atenție la detalii!

Înainte de a te înregistra la o casă de pariuri online este foarte bine să te documentezi pe site-ul comunității pariorilor din România, acolo unde vei găsi numeroase păreri lăsate de către numeroși pasionați, dar și postări dedicate celor care au în vedere o anumită agenție.

Spre exemplu, anumiți pariori s-au arătat nemulțumiți de cotele oferite de agenția de pariuri Sportingbet (D. ONJN 2163 / 28.08.2015), însă răsfoind o analiză efectuată de membrii comunității am descoperit că acest operator oferă cote foarte mari pentru tipurile de pariu pauză/final: https://pariurix.com/vrei-sa-pariezi-la-sportingbet-citeste-cu-mare-atentie-aici.html.

Specialiștii ne recomandă să ne deschidem conturi la mai mulți operatori, pentru a putea beneficia de fiecare dată de cele mai mari cote pentru selecțiile stabilite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !