Alegerile din Neamț, în „gura” celor de la Antena 3

„Potrivit unor importante institutii de stat si organizatii neguvernamentale, recentul scrutin de la Neamt pentru ocuparea unui fotoliu de parlamentar a fost marcat de serioase neregularitati”, așa începe descrierea emisiunii de duminică (18 septembrie 2011), de la Antena 3, cu Radu Tudor. Invitații ediției au fost Valeriu Zgonea, vicepresedinte PSD, Mihai Voicu, vicepresedinte PNL și profesor Cristian Pirvulescu (Asociatia Pro Democratia).  

Cei de la Antena3 susțin că USL avea, în sondaje, 60%, însă realitatea a fost alta, iar aceasta ar fi fost modificată „printr-o seama de manevre ilegale sustinute de sume uriase necontabilizate”. Jurnaliștii de la Antena3 pun totul pe seama faptului că PDL au folosit culoarea verde în locul consacratului portocaliu, că Pinalti a „a pus la bataie sute de mii de pungi de cadouri, bani foarte multi, autocare si o televiziune locala ce a incalcat grav legea, fiind sanctionata de CNA cu suma de 500 milioane lei vechi”.

Amănunte despre emisiunea care a avut ca temă alegerile din Colegiul 6 și care a fost difuzată duminică, 18 septembrie, puteți afla aici (în partea  a doua a înregistrării).

Și senatorii au aprobat ca o comisie de anchetă să verifice modul în care s-au desfășurat alegerile în Neamț, însă de precizat este faptul că procesul verbal – prin care s-au validat alegerie și Adrian Rădulescu (PDL) a fost ales deputat – a fost semnat de TOATE partidele politice implicate în lupta electorală. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !