Primăria angajează electricieni și asistent medical

angajarePrimăria Roman anunță organizarea unui concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a două posturi de muncitor calificat pentru microhidrocentrală și a unui post de asistent medical în cadrul Serviciului de asistenţă medicală comunitară şi şcolară.

Două posturi de muncitor calificat

Primăria Roman a scos la concurs două posturi de muncitor calificat treapta I pentru microhidrocentrală, pentru care se cere calificarea de electrician dovedită cu certificat de calificare sau cu diplomă de absolvire și o vechime in specialitatea solicitata de minim nouă ani.

Dosarul de concurs se depune in termen de 10 zile lucritoare de la data afișării anunțului, respectiv până la data de 30.10.2015, ora 14.00 la Serviciul resurse umane, salarizare din cadrul Primariei Municipiului Roman.

Selecția dosarelor de inscriere se face in termen de maximw 2 zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a dosarelor. Proba practica se va sustine la data de 11.11.2015 ora 09.00 la sediul microhidrocentralei. Interviul se va susține in termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data susținerii probei practice la sediul Primariei Municipiului Roman.

Asistent medical pentru rețeaua școlară

Primăria Roman organizează și concurs de ocupare pentru perioadă nedeterminată a unui post contractual, nivel de execuţie, de asistent medical medical principal la D.A.P.S.Roman – Serviciul asistenţă medicală comunitară şi şcolară.

Condiţii specifice de participare la concurs sunt: studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat, şcoală postliceală sanitară absolvită cu diplomă sau echivalentă în specialitatea asistent medical generalist; certificat membru eliberat de OAMGMAMR, care să ateste dreptul de exercitare a profesiei de asistent medical grad principal.

Dosarul de concurs se depune în termen de 10 zile lucrătoare de la data afişării anunţului, respectiv până la data de 30.10.2015, ora 14,00, la Serviciul resurse umane, salarizare din cadrul Primariei Municipiului Roman.

Selecţia dosarelor se face în termen de maximum două zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a dosarelor. Proba scrisă se susține la data de 10.11.2015, ora 10,00 la sediul Primăriei, iar interviul  va avea loc în termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !