Primarul l-a invitat pe Vandalu’ la discuții

vorbe duhÎn conferința de presă de astăzi, primarul Laurențiu Leoreanu a lansat o invitație către Vandalu’, persoana care, de câteva săptămâni, a scris, pe mai mult fațade de blocuri, diferite mesaje. Edilul Romanului spune că, la nivelul administrației locale, Vandalu’ este supranumit Scriitorul și vrea să-l întâlnească, să discute și să găsească o altă variantă pentru ca acesta să se exprime liber, fără a mai “picta” pereții.

Conform primarului, echipele de muncitori vor lua la pas orașul pentru a șterge citatele Scriitorului: “Omul nu este tocmai un prost. Citatele dau dovadă că își și ne pune mintea la contribuție. I-aș propune ca acest gest de a se exprima să-l facă în alt mod, vreau să găsim soluții împreună. Aș prefera să purtăm discuție amiabilă, decât să ajungem să luăm măsuri coercitive. Poliția locală va urmări acest caz și dacă nu vom ajunge la o înțelegere, va trebui să plătească toate aceste pagube”.

Edilul a mai precizat că există indicii despre cine ar putea fi Scriitorul, dar nu a dorit să dea mai multe lămuriri,  nici să elimine ipoteza conform căreia ar fi vorba despre un fost funcționar din Primăria Roman. „Căutăm un mod civilizat de a colabora, vrem să-l susținem în a se exprima, dar nu cred că elaborarea unei idei vandalizând orașul este cea corectă”, a mai precizat primarul, subliind că “făpașul” poate risca nu doar o amendă, ci și un dosar penal.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !