Se caută manager pentru Spitalul Roman

oare cinePe 22 octombrie va expira mandatul pe care medicul Oana Onu îl are pentru a conduce Spitalul Municipal de Urgență Roman în calitate de manager. Unii medici nu vor, iar alții nu pot.

Chiar dacă, așa cum spune legea, mandatul de interimar poate fi prelungit, primarul Laurențiu Leoreanu spune că doctorul Oana Onu vrea să-și reia atribuțiile de director medical, funcție pentru care a susținut și luat concursul. “Doamna doctor Onu vrea să se întoarcă pe postul de director medical, urmând ca noi să numim un director interimar pentru perioada următoare. Am purtat dezbateri cu conducerea Spitalului, cu oameni din Primărie și am luat în discuție personalul secție cu secție. Sunt medici foarte bine pregătiți, dar care au activități conexe și care nu le permit ocuparea acestei funcții. Până la finele săptămânii vom face public numele noului manager interimar”, a declarat primarul Laurențiu Leoreanu.

Problemele legate de conducerea Spitalului Roman au apărut după ce fostul manager interimar – doctorul Mihaela Banu, deși și-a dorit această funcție și a trecut testul acreditării unității medicale, nu s-a prezentat și la concurs.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !