Bombă biologică în Hala din Roman: Carne cărată printre bocanci cu noroi și mâini neprotejate (VIDEO)

carne hala centralaCâteva imagini filmate de un romașcan și trimise pe adresa redacției News-Roman arată modul în care se descarcă produsele din carne în Hala Centrală din Roman. În exclusivitate, vă prezentăm imaginile care ar trebui să le dea (și) de gândit (în sensul luării unor măsuri urgente) autorităților care ar trebui, mai întâi de toate, să verifice modul în care produsele alimentare sunt descărcate, depozitate și comercializate către romașcani.

Vă prezentăm câteva imagini mai mult decât lămuritoare cu privire la modul în care se primește marfă în Hala centrală din Piața mare a municipiului Roman. Șoferul, încălțat și îmbrăcat ca la plimbarea de peste zi, se “plimbă nestingherit” cu bocancii printre bucățile de carne aruncate în dubă. Mai mult, inclusiv angajatul magazinului din Hala Centrală cară carnea fără a avea mănuși de protecție.

Din ceea ce considerăm noi, ca simpli consumatori, aceste imagini dovedesc încă o dată lipsa de responsabilitate în primul rând a comercianților, dar și a autorităților care ar trebui să vegheze la respectarea normelor de igienă și comercializare a produselor din carne și nu numai.

Vom reveni cu un punct de vedere oficial din partea Direcției Piețelor și Bazarului Roman – din cadrul Primăriei Roman.

 

 

9 thoughts on “Bombă biologică în Hala din Roman: Carne cărată printre bocanci cu noroi și mâini neprotejate (VIDEO)

 1. Cam tarziu pentru articol .Felicitari celei care a luat initiativa.Traim intr-o tara europeana, si avem de respectat reguli.

 2. Imbecil esti tu, Nicule (scuze ca te tutuiesc, dar nu meriti mai mult). Daca tu vrei sa traiesti in continuare intr-o tara SH, e problema ta, dar mai sunt si altii care au pretentii de bun simt si respect.

  1. Claudia Matei – asa ma numesc si eu am scris articolul, inclusiv titlul. Nu am inteles de ce eu sunt imbecila, dar va respect punctul de vedere.
   Sper ca si autoritatile sa fie la fel de „deschise la minte” ca mine…sau ca dvs.

    1. Andreea, in tarile civilizate, pentru obsesia ta fata de anumiti oameni(in cazul de fata Claudia Matei), exista un leac: lobotomia.

     1. Să înțeleg că esti un susținător/o susținătoare a necunoscutei care a semnat articolul?

     2. Eu nu va cunosc, dar daca dvs continuati sa vorbiti off topic (si nu ma refer doar la dvs, ci la toti cei care fac referire la un articol de importanta pentru cele zeci de familii care cumpara carne manipulata in „asemenea hal”, dar au/aveti mai multa „treaba decat” cu numele meu), urmatoarele comentarii nu vor mai fi publicate.
      Acest site implineste acusi sase ani, imi apartine, imi asum ceea ce scriu si daca nu va place ceea ce scriu – mai bine nu mai cititi. Mi se pare de bun simt aceasta solutie.
      Va multumesc pentru intelegere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !