Modern Times 1936

Seara filmelor mute

Modern Times 1936Vineri, 21 august 2015, Asociația Sens Civic propune o seară de filme mute, începând cu ora 19:00, la Cinematograful Dacia din Piatra Neamț. Voluntarii organizatiei vă propun să vizionati inceputurile comediei, prin urmatoarele filme : The Gold Rush (1925), City Lights (1931), Modern Times (1936). Pretul unui bilet este de numai 6 lei.

Inițiativa organizarii acestui eveniment vine în cadrul proiectului ”Recreație cu Sens Civic”, ediția a treia, proiect cofinanțat de Primăria și Consiliul Local Piatra Neamț pentru a sustine campania ”Salvăm Dacia”, din dorința de continuitate a unui proiect frumos care dorește să ofere comunității un cinematograf modern, un loc în care oamenii să vină cu drag. ”In cadrul proiectului Recreatie cu Sens Civic, ajuns la a treia ediție, ne-am dorit initial o seară de film pentru tineri, insă ne-am decis sa Salvăm Dacia și ne-am orientat ca atare. Ne dorim o sala plina, chiar daca, in prezent, nu sunt cele mai bune conditii de vizionare. Revitalizarea cinematografului Dacia trebuie sa incepa de undeva, pentru a ajunge acolo unde ne dorim. Pretul unui bilet nu e deloc mare, iar cei care doresc vor putea face si donatii. Nu e doar o încercare, sigur vom reuși ce ne-am propus pentru că suntem determinati si convinsi ca orasul nostru merita un cinematograf. In plus noi, voluntarii,  facem din munca o distractie, iar succesul vine de la sine. Va fi ca într-o mare familie.”, declară Anamaria Holotă, coordonator de voluntari Asociația Sens Civic.a

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !