Casa Speranței, pregătită pentru iarnă

speranteiCasa Speranței, centrul situat în imobilul în care funcționează și sediul PSD, a fost modernizată în acest an pentru a oferi condiții cât mai bune, pe timp de iarnă, persoanelor fără adăpost.

Pentru prevenirea deceselor prin hipotermie a persoanelor fara adapost si a celor din spatii neincalzite, administrația locală a igienizat centrul și cei de la Garnizoana Roman au oferit o mână de ajutor importantă prin donarea unor saltele.

În acest moment nu există o statistică la nivelul muicipiului cu prvire la câte persoane nu au un acoperiș deasupraa capului, dar mai ales pe timpul iernii s-au găsit soluții pentru ca cei năpăstuiți să nu fie lăsați pe străzi. Casa Speranței are opt locuri pentru femei și șapte pentru bărbați, dar adăpostul poate fi utilizat doar pe timp de noapte. În schimb, oamenii străzii se pot caza aici indiferent de anotimp.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !