Doctorul Maria Andrici, noul manager al Spitalului Roman

dr maria andriciDoctorul ortoped Maria Andrici va prelua funcția de manager al Spitalului Municipal de Urgență Roman, spun surse oficiale.

Soție de consilier local

familia andrici
Gabriel si Maria Andrici

Conform surselor noastre, medicul Maria Andrici a “bătut palma” de ceva vreme cu primarul Laurențiu Leoreanu, cel care are ultimul cuvânt, în calitate de șef al Primăriei Roman, cu privire la numirea în funcția de manager. Asta și în condițiile în care fostul manager – doctorul Mihaela Banu și-a manifestat intenția de a renunța de tot la această funcție.
Din 2003, medicul Maria Andrici a lucrat la Spitalul Clinic de Recuperare Iași, ajungând la Spitalul Roman cu aproape cinci ani în urmă, dar nu deține în secția de Ortopedie funcția de șef.

În altă ordine de idei, noul manager al Spitalului este soția consilierului UNPR Gabriel Andrici. Conform declarației de avere a acestuia din urmă, anul trecut medicul Maria Andrici a obținut venituri de 35.000 de lei de la Spitalul Roman, plus încă 4.000 de lei din cabinetul particular și o colaborare cu o firmă privată. La cele două din urmă va trebui acum să renunțe pentru a nu fi incompatibilă cu funcția de manager. Familia Andrici are o datorie, scadentă în 2040, de 27.540 de euro. Familia Andrici mai deține, în Roman, un apartament și o casă.

Numirea oficială în funcție a doctorului Maria Andrici se va face pe 22 octombrie, având o perioadă de probă de trei luni ca manager interimar, cu posibilitatea prelungirii cu încă trei luni, dar după care trebuie să ia și concursul, care, până la urmă, este doar o formalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !