Previzibil: Emilia Arcan, noul președinte al Consiliului Județean Neamț

arcan23După ce, ieri – 20 ianuarie, Constantin Iacoban a pus ultima semnătură ca preşedinte al Consiliului Județean (CJ) Neamț – pe ordinul de încetare a mandatului pe care l-a obţinut prin votul alegătorilor în legislativul judeţean, în iunie 2012 – astăzi, 21 ianuarie, nemțeanii au parte de un nou președinte în persoana Emiliei Arcan, fost acum vicepreședinte al CJ Neamț.

Constantin Iacoban – Viaţa te obligă să ajungi în diverse ipostaze!

Ieri, Constantin Iacoban declara: „Ce să spun… eu un moment greu, pentru că se încheie încă un capitol din viaţa mea! Nu mi-e simplu să trec de la una la alta, dar viaţa te obligă să ajungi în diverse ipostaze! Dar azi e ziua în care vreau să le mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături şi cu care am căutat să fac echipă într-un an şi două luni, cât am condus Consiliul Judeţean Neamţ. Îi mulţumesc doamnei secretar general Daniela Soroceanu, pentru tot sprijinul acordat pe partea juridică. Le mulţumesc celor doi vicepreşdinţi, cu care am urmărit să fac echipă şi să facem astfel încât treaba să meargă bine. Le mulţumesc directorilor, şefilor de servicii, de birouri, consilierilor personali, le mulţumesc tuturor celor din CJ, pentru că împreună am făcut tot ce ne-a stat în putere, pentru binele judeţului. Nu am simţit vreun coleg potrivnic şi pentru asta vreau să ştie toţi că le rămân prieten. Vă mulţumesc, colegi din administraţia judeţeană! Vă mulţumesc!“.

Astăzi, Emilia președinte, Daniel vicepreședinte

Astăzi, consilierii județeni au ales ca soarta județului să treacă de la UNPR în mâinile PSD, șefia CJ Neamț fiind luată de vicepreședintele Emilia Arcan, prima femeie din istoria politică a forului legislativ pe această funcție.

Consilierii județeni l-au mai ales în funcția de vicepreședinte (în locul Emiliei Arcan) pe Daniel Vasiliu, din partea UNPR. Dan Manoliu, din partea PSD, și-a păstrat funcția de vicepreședinte, deși, în luna decembrie, pe numele său a fost întocmit un dosar penal. Per total, ambele noi numiri s-au făcut cu majoritatea voturilor consilierilor prezenți.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !