Liberalii, de râsul celor de la B1 TV

sediu PNL“Membrii PNL Roman au cerut ajutorul divin pentru a-şi putea atinge ţelurile electorale”, a titrat astăzi, 21 aprilie, postul de televiziune național B1TV. Asta pentru că liberalii romașcani au sfințit noul sediu – fostul sediu al ITM – și au anunțat că spațiul poartă hramul Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruinţă.

Chiar dacă nu sunt dusă des la biserică, parcă numai lăcașurile sfinte poartă hram de sfinți, cât știu eu. La sfințire de sedii am mai luat parte, dar dacă sâmbătă, de Sf. Gheorghe, trebuie să ne închinăm la sediul PNL Roman, sper să fie deschis, nu ca la bisericile unde găsești și lacătul pe ușă când ți-e lumea mai puțin dragă.

Slavă Domnului că în ziua alegerilor nu este nicio sărbătoare mare, că ne rugam și de o dezlegare la carne sau pește sau…ceva de-ale gurii.

Știrea de la B1 o găsiți aici –http://www.b1.ro/stiri/eveniment/ajutor-divin-pentru-alegeri-sediul-pnl-roman-inaugurat-cu-o-slujba-de-sfintire-video-147240.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !