RCS&RDS vinde energie pentru județul Neamț

rcs energieHotNews a făcut publice astăzi contractele atribuite de institutiile publice către RCS&RDS, in ordinea descrescatoare a aparitiei lor in SEAP, pe furnizarea de energie electrică.

Conform sursei citate, 40 dintre autoritatile publice care au semnat contracte de furnizare de energie electrica cu RCS&RDS, printer care și Serviciul Public de Administrare a Sistemului de Management Integrat al Deseurilor în judetul Neamt (contract semnat pe data de 20.11.2015) sau Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Neamt (contract din data de 30.09.2015).

Pe Bursa de Mărfuri, și Primăria Roman și câteva din zona noastră au “negociat” societatea furnizoare de energie electric, acum doi ani fiind vorba de Getica (societate din Buzău), iar în 2015 – E On, care a oferit un preț mult mai mic.

Din păcate, legislația din România nu permite și consumatorilor casnici, adică populației, să încheie contracte individuale cu o altă societate decât E On, cea care, prin privatizarea firmei statului, are monopol în zona Modovei pe tot ceea ce înseamnă nu doar energie electrică, ci și furnizare de gaz metan.

Mai multe informații legate de contractile încheiate de RCS&RDS puteți afla din următorul link: http://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-20743077-rcsrds-devine-jucator-important-piata-furnizarii-energie-electrica-castiga-licitatii-banda-rulanta-lista-clientii-institutii-publice.htm

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !