Doi romașcani, arbitri în Liga Națională de Handbal feminin

Marius Murariu și Claudiu Tabacariu, ambii din Roman, vor arbitra in Liga Nationala de handbal feminin, anunță site-ul sportneamt.com. Este prima delegare la acest nivel pentru un cuplu de arbitri din Neamt dupa o pauza de aproape 20 de ani.  

Cei doi vor oficia partida Universitatea Jolidon Cluj – SCM Craiova, intre ocupantele locurilor 2 si, respectiv, 10, in primul esalon intern, in ziua de joi, 24 februarie, de la ora 16:00.

Tabacariu si Murariu s-au apucat de arbitraj in 2004, dupa terminarea clasei a XI-a a Liceului cu Program Sportiv din Roman. Oamenii care le-au predat primele cursuri au fost Mircea Fleseriu si Ovidiu Toc jr. Se cunosc de la virsta de 14 ani si au jucat handbal pentru LPS Roman pina in clasa a XII-a, antrenorii lor fiind Dan Moisii si Codrut Mihalache. Ambii au absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport Bacau.

Aflați mai multe amănunte despre cei doi romașcani de pe site-ul dedicat evenimentelor sportive din Neamț – www.sportneamt.com. 

Foto: sportneamt.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !