Un cal a produs două accidente rutiere

În acest sfârșit de săptămână, pe drumul ce face legătura între Bicaz și Bacău, au avut loc trei accidente rutiere în urma cărora mai multe persoane au fost rănite. Cel mai grav dintre acestea a fost cauzat de neatenția unui căruțaș. Un cal a alergat liber pe DN 15, provocând un alt accident rutier.

Primul accident s-a petrecut în jurul orei 20.20, în afara localității Preluca, o persoană fiind ușor rănită. Gabriela C, de 45 de ani, din Tașca, a accidentat-o pe Elena A, de 73 de ani, din Pângărați, a traversat drumul prin loc nepermis și fără să se asigure. Polițiștii au stabilit și faptul că victima consumase alcool.

Sâmbătă, 21 august, în jurul orei 21.10, în comuna Zănești, a avut loc un alt accident din care a rezultat rănirea ușoară a două persoane. Alexandru P, de 19 ani, din Zănești, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, intrând în coliziune cu acesta. Din accident a rezultat rănirea usoară a două persoane: Elena M., de 23 de ani, și Vasilica I, de 18 ani, ambele din Podoleni.

Tot sâmbătă, în jurul orei 21.00, în comuna Podoleni s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane si rănirea usoară a altor două. Neculai B, de 68 de ani, a vrut să traverseze cu o căruță  DN 15, însă nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar de Eugen O, de 56 de ani, din Piatra Neamț, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, căruța s-a rupt, iar calul, tractând roțile din față, a luat-o la galop pe DN 15. După circa 900 de metri a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar de Nicolae D., de 36 de ani, din municipiul Bacău. Din accident a rezultat rănirea usoară a căruțasului, rănirea gravă a unui pasager din căruță și rănirea usoară a unui pasager din primul vehicul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !