Primăria Roman nu mai are director financiar

foto  1Primăria Roman nu mai are director financiar. Are, în schimb, un consilier pe probleme economice.

Conducerea Primăriei Roman a făcut o schimbare în lista consilierilor. Conform organigramei, primarul Laurențiu Leoreanu poate angaja doi consilieri personali. O bună perioadă de timp, un post de consilier a fost dedicat minorității de rromi, dar edilul a renunțat la respectivul consilier în favoarea unuia cu experiență financiară. Este vorba de directorul economic al primăriei Mihai Plaii (foto), ieșit la pensie și reangajat pe postul de consilier.

Pentru funcția de director al Direcției economice se va organiza un concurs, dar nu este o urgență spune primarul Laurențiu Leoreanu, mai ales în contextul în care legislația îi permite lui Mihai Plaii să se ocupe în continuare de echilibrul balanței cheltuieli – venituri.

Mihai Plaii,, deține, din 1992, un apartament în Roman și are un autoturism cu an de fabricație 2004. Conform ultimei declarații de avere, acesta a câștigat anul trecut de la primăria roman venituri de cira 30.000 de lei. Soția acestuia este tot pensionară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !