Prinși când spărgeau o mașină

furt autoMiercuri searî, polițiștii au prins în flagrant doi bărbați care încercau să spargă o mașină. Polițiștii au ajuns la locul faptei în urma unei sesizări.

Au spart geamul mic de la portieră

Totul s-a petrecut în jurul orei 19.30. În urma unei sesizări, un echipaj de siguranță publică din cadrul Poliţiei Mun. Roman a surprins în flagrant doi bărbați de 38 și 43 de ani, din Roman, care au spart geamul mic de la portiera dreaptă și încercau să pătrundă în interiorul unei autoutilitare cu scopul de a sustrage bunuri.

Aceștia nu au reuşit să sustragă bunuri, fiind reținuți și conduși la sediul Poliției municipiului Roman, pentru continuarea verificărilor și stabilirea întregii activități infracționale. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt calificat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţia legală.

Sfaturile Politiei

Pentru prevenirea furturilor din autoturisme, polițiștii nemțeni vă recomandă :

  • parcați-vă mașina intr-un loc iluminat si vizibil,sau, daca este posibil, intrun garaj;
  • verificați dacă portierele sunt asigurate atunci când plecați din autoturism;
  • asigurați-vă autoturismul chiar daca lipsiți din el doar câteva minute;
  • nu lăsați la vedere, în interiorul mașinii, obiecte de valoare sau tentante (telefoane, borsete, genți, laptopuri, bani);
  • evitați să păstrați în autoturism actele de identitate, permisul de conducere sau orice alte acte;
  • dotați-vă autoturismul cu un sistem de alarmă. Este indicat să vă protejați autoturismul cu un sistem de supraveghere video! – sistemul de blocare al axului volanului este un mijloc de descurajare a hoților de automobile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !