Poza zilei

Oferta publicitate

OFERTĂ PUBLICITATE

News-Roman este primul site din Roman care oferă informaţii în timp real despre cele mai importante evenimente petrecute în municipiu şi nu numai. Înfinţat în data de 1 iunie 2010, News-Roman vine cu un format nou pe piaţa media, axat în principal pe ştiri utilitare, dar şi interviuri cu diferite personalităţi din Roman.

Zilnic, pe www.news-roman.ro puteţi afla informaţii legate de proiectele administraţiei publice locale, de schimbările de pe plan politic, precum şi de evenimentele cu caracter social din municipiul Roman. De asemenea, site-ul News-Roman oferă un spaţiu generos pentru promovarea imaginii oraşului, astfel încât lumea virtuală să ne cunoască aşa cum suntem.

În numai trei săptămâni de la lansare, News-Roman a reuşit să strângă alături oameni din toată ţara alături, în special din zona Moldovei, urmată de Bucureşti. Un segment important este reprezentat şi de cei plecaţi în străinătate şi care citesc zilnic News-Roman pentru a afla noutăţile de „acasă”. Numărul de vizitatori unici (care au intrat pentru prima dată pe acest site) se situează, în medie, la o sută de persoane zilnic, lucru care poate fi verificat pe cele două site-uri oficiale de monitorizare a traficului (ce pot fi găsite în josul paginii principale – Trafic.ro şi GTop). Mai mult, numărul mediu de accesări într-o singură zi este de circa o mie, în timp ce numărul constant de vizitatori – noi şi reveniţi – se situează în jur de 200 de persoane. Toate aceste date sunt publice şi pot fi verificate pe site-urile celor două agenţii de trafic la care suntem abonaţi.

Susţinerea acestui proiect de promovare a oraşului şi de informare a celor interesaţi se face numai din reclamă. Materialele politice şi cele care privesc partea economică sau administrativă sunt gratuite, la fel ca şi găzduirea lor. De asemenea, anunţurile de mică publicitate destinate persoanelor fizice sau celor care fac angajări, în orice domeniu, sunt publicate gratuit pe acest site, în secţiunea de mică publicitate.

Mai jos puteti descarca oferta de publicitate www.news-roman.ro in format .doc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !