Alin Antochi: PSD vrea la guvernare

Președintele PSD Neamț Alin Antochi a declarat, pentru News Roman, că PSD vrea la guvernare în orice condiții. Decizia a fost luată la finele săptămânii la Tulcea și se pare că va fi confirmată și în Biroul Politic Național care are loc astăzi, la București.

Președintele PSD Neamț, Alin Antochi, a fost prezent la discuțiile de la Tulcea și declară că deja s-a luat decizia intrării la guvernare. „PSD vrea la guvernare. Dacă până acum discuțiile vizau intrarea la guvernare doar după alegerile anticipate și în anumite condiții, acum am decis că este nevoie de noi înainte ca țara să se prăbușească. Ne asumăm această răspundere pentru a salva ce se mai poate. Oricum, nu renunțăm la ideea unor alegeri anticipate în primăvara anului viitor”, a declarat Alin Antochi.

Acum, social democrații așteaptă ca moțiunea de cenzură, ce va fi depusă după prima jumătate a lunii septembrie, să ducă la căderea Guvernului Boc, moment în care România ar trebui să primească o nouă soluție de ieșire din criză. În județul Neamț, PSD vrea să strângă, până pe 1 septembrie, 30.000 de semnături pentru moțiunea de cenzură. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !