Lacul din Parc, inaugurat în septembrie

Primarul Laurențiu Leoreanu a declarat că lacul din Parcul Municipal va fi inaugurat în primul weekend din luna septembrie. Edilul promite ca noul obiectiv să fie unic în Moldova.

Edilul a declarat că lucrarea de reabilitare a lacului a fost una greoaie, de aceea și termenele de finalizare au tot fost amânate. Dat fiind faptul că investiția nu a fost deloc una ieftină, și prețul de exploatare a acestuia de către romașcani va fi unul pe măsură. Conform estimărilor, lacul va fi gata pe 3-4 septembrie. Așa cum am anunțat în urmă cu o lună, pe lângă insulele amenajate, pe lac vor fi aduse și opt bărcuțe. Vrem ca acest obiectiv să fie păstrat în condiții cât mai bune, astfel încât plimbările pe lac nu vor fi ieftine. Lacul nu va fi un loc pentru oamenii certați cu legea sau cu bunul simț, a precizat primarul Laurențiu Leoreanu. Pentru cei care vor doar să viziteze cele trei insule de pe lac nu va exista vreo taxă.

Modernizarea lacului a costat cinci miliarde de lei vechi, iar lucrările au fost executate cu firma Bacor. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !