Oana Afetelor își serbează ziua într-o grotă

Consilierul local PDL Oana Bulai Afetelor împlinește astăzi 30 de ani. Blonda spune că se simte tânără și plină de viață, poate de aceea a ales să-și petreacă ziua departe de Roman, vizitând o grotă din zona Râșnov.  

La ora prânzului, de ziua ei, pe Oana am găsit-o la coafor. Veselă, cu un ton optimist, aceasta spune că se simte plină de energie și are tot ceea ce-și dorește. „Dacă la 20 de ani purtam costume, ca să par mai în vărstă, acum trebuie să spun că mă simt din ce în ce mai tânără și plină de viață. Nu am niciun regret și tot ceea ce-mi doresc e să fiu sănătoasă. Cadourile sunt importante, dar te bucuri de ele pe moment. Important este să fii sănătos și să știi să-ți trăiești viața, indiferent de vârsta pe care o ai. Viața nu este dată de ani, ci de suflet și de dorința de a trăi frumos”, a spus Oana Bulai Afetelor, precizând că, în câteva ore, împreună cu nașii, va „fugi” câteva zile din Roman, pentru a vizita o peșteră din Râșnov.

Dis de dimineață, Oana Afetelor a fost întâmpinată de familie cu flori. Inclusiv Ștefănuț, fiul ei de doi ani, a avut grijă de sentimentele mamei. „Familia și prietenii sunt foarte importanți pentru mine. Mă bucur că sunt iubită și mă simt iubită și apreciată. La doi ani și jumătate, fiul meu mi-a adus flori. Nu știu cât știe el acum despre viață, dar mă bucur că mă iubește, a spus Oana Afetelor.  

Născută pe 23 august, Oana povestește că, atunci când era copil, pe vremea comunismului, credea că toate paradele erau pentru ea. Acum, cu sau fără parade, Oana crede că e important ca lumea să o aprecieze pentru ceea ce este. 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !