PSD are nevoie de 30.000 de semnături de la nemțeni

30.000 de semnături – aceasta este ținta propusă de social democrații nemțeni pentru susținerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Boc. Bătălia cea mare se dă în colegiile conduse de parlamentari democrat-liberali.

Președintele PSD Neamț, Alin Antochi, susține că, până la această dată, în județ s-a reușit strângerea a circa 20.000 de semnături. Mai mult, o „ambiție a social democraților nemțeni este să culeagă cât mai multe semnături din colegiile conduse de palamentari democrat-liberali. ‘Moțiunea de cenzură va fi depusă după data de 15 septembrie. Inițial, termenul limită de strângere a semnăturilor a fost 1 septembrie, însă îl vom prelungi, pentru a reuși să aducem alături de noi cât mai mulți oameni care să susțină moțiunea de cenzură. Pe liste se vor regăsi toate persoanele nemulțumite de activitatea Guvernului Boc. O ambiție a noastră este aceea de a strânge, în colegiile câștigate de PDL; mai multe semnături decât voturile luate de aceștia la alegeri. Aceasta ar fi o dovadă importantă că oamenii sunt nemulțumiți. Cred că într-o săptămână vom reuși să strângem cele 30.000 de semnături pe care ni le-am propus; a declarat Alin Antochi, președintele PSD Neamț. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !