Contracandidatul Elenei Udrea și-a găsit perechea în Neamț

bratescu nuntaConform unui anunț postat de Liviu Brătescu, contracandidatul Elenei Udrea la alegerile parlamentare din 2012, și-a unit destinele cu o tânără din Neamț.

Viața

Liviu Brătescu, de loc din Roman, locuiește de mai mulți ani în Iași, fiind în prezent membru al PNL Iași și director al Ateneului din Tătărași.

La 41 de ani, profesorul Liviu Brătescu și-a unit, sâmbătă, 19 septembrie, destinele cu aleasa sa, o tânără născută la Târgu Neamț – Iulia Stavarachi, cei doi având o relație de mai mulți ani. Iulia este doctorandă la Facultatea de Istorie și angajată a Ateneului.

Liviu Brătescu nu a oferit mai multe amănunte despre eveniment, însă prietenii au postat mai multe poze cu cei doi miri.

Nunta a avut loc la Hotel Unirea din Iași. “Calde si alese multumiri rudelor, prietenilor și colegilor care au luat parte sambata la evenimentul nostru, precum și celor care ne-au transmis prin diferite mijloace sincere urari.
Bucuria prezentei voastre și gandurile frumoase transmise ne-au umplut de emotie și ne-au coplesit. Aceleasi urari și ganduri de bine va transmitem la fiecare dintre voi”, a scris Liviu Brătescu pe pagina sa de socializare.

Cariera Politică

Liviu Brătescu este cel care, deși a luat mai multe voturi la alegerile din 2012 pentru Parlament, nu a obținut peste 50% din voturi și a pierdut fotoliul de deputat în fața Elenei Udrea. Ulterior, acesta a scris o carte – Pe contrasens cu favorita președintelui – despre campanie de atunci, în care dezvăluie relația sa cu romașcanii.

Anul acesta, Liviu Brătescu a mai făcut încă o încercare de apropiere de locurile natale, de urbea mușatină, preluând funcția de președinte al PNL Roman. La scurt timp, prin intrarea în partid a primarului Laurențiu Leoreanu și a echipei sale de consilieri, Liviu Brătescu a pierdut iar în fața edilului care i-a luat funcția.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !