Poza zilei

citatcelebru.ro

Femeia suspectată că și-a ucis soțul rămâne arestată

profesor criminalaAna Zaharia, profesoara din Roman bănuită că și-a ucis soțul și l-a tranșat, va rămâne după gratii. Pe 16 septembrie, imediat ce a  aflat că va fi reținută pentru 30 de zile, femeia a contestat decizia magistraților de la Tribunalul Neamț. Astăzi, cei de la Bacău nu au luat o decizie favorabilă suspectei.

Astăzi, la Curtea de Apel Bacău s-a decis ca Ana Zaharia să rămână arestată preventiv. Conform soluției magistraților băcăuani, aceasta își va ispăși pedeapsa: “Respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpata ZAHARIA ANA, împotriva încheierii nr.48/U din 16.09.2015, pronunţată de Tribunalul Neamţ în dosarul nr.2503/103/2015. În baza art.275 alin.2 Cpp obligă inculpata să plătească statului suma de 300 lei cheltuieli judiciare. Definitivă”.

Cu alte cuvinte, Ana Zaharia nu mai are o altă cale de atac. Deocamdată anchetatorii nu au venit cu informații suplimentare în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !