Accident mortal pe drumul înspre Iași

Vineri seară, în jurul orei 19.20, pe drumul ce duce înspre Iași a avut loc un grav accident de circulație în urma căruia două persoane și-au pierdut viața. Două mașini și o căruță au fost implicate în accident.  

Corneliu C, de 29 de ani, din Piatra Neamț, conducea un autoturism pe DN 28 în direcția Ia­și – Roman, când s-a lovit de o căruță, condusă de Emil I., căruțașul efectuând o manevră fără a respecta normele rutiere privind acordarea priorității de trecere.

În același timp, Gheorghe M., de 25 de ani, din Vaslui, care circula cu autoturismul în spatele primului conducător auto, a intrat în coliziune cu partea din faŃă a căruței. În urma accidentului, Dumitru T., de 37 de ani, din și căruțașul  Emil I., dede 37 de ani, ambii din comuna Săbăoani, au decedat. Pietreanul Corneliu C. a fost rănit u­or.

Căruța nu era echipată cu elemente reflectorizante. Conducătorii auto  nu consumaseră alcool.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !