A apărut săptămânalul CanCan romașcan

A apărut un nou ziar în Roman – CanCan Romașcan, cu apariție săptămânală, anunță cei care l-au făcut. Și, ce moment mai bun pentru lansarea unei colecții de pamflete, decât ziua de luni, 23 august?

Redactia CancanRomascan este formată, conform site-ului, din: Redactor sef: MIHAELA TELEMEA, Redactor adjunct: GOGU PANDISPAN, Redactori teren: JONNY MUSAKA, MARIUS OSTROPEL, ANDREI MUJDEI și MARCICA CIULAMA.

Primele articole fac referire la candidatura lui Gheorghe Ștefan la un nou mandat în fruntea PDL (articol preluat de pe site-ul Monitorului) și la intervențiile pe care le fac romașcanii-contribuabilii la doi dintre funcționarii Primăriei Roman pentru a-și aranja mai ușor lucrurile. CanCan Romașcan anunță că pe site-ul lor se vor găsi „altfel de știri”.

Pagina de contact a ziarului conține un editorial semnat de jurnalistul Cristiana Bortaș și „dedicat” primarului Laurențiu Leoreanu, editorial publicat, în urmă cu mai bine de două luni, pe site-ul televiziunii locale CNS TV.

Vom reveni cu detalii, în măsura în care cei care au construit acest ziar vor dori să-și asume răspunderea și să le vorbească romașcanilor despre proiectul lor. 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !