112

Weekend sângeros

112Finalul de săptămână a fost unul de infern pentru mai mulți conducători auto și pasageri implicați în accidente rutiere. Numai în zona Romanului s-au înregistrat patru accidente grave, din care unul a fost mortal.

Cel mai grav accident rutiere a avut loc sâmbătă, la orele 16.30, pe DN 2 , în afara localități Traian. Polițiștii spun că bărbat de 36 ani din Galați conducea un autoturism pe DN 2, a părăsit partea carosabilă, a rulat prin șanțul de pe marginea drumului după care s-a răsturnat de mai multe ori în afara părții carosabile. Urmare a producerii accidentului o pasageră de pe locul dreapta spate a decedat iar conducătorul auto precum și pasagerul de pe locul stânga față au fost răniți grav. În cauză se efectuează cercetări față de conducătorul auto pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă.

Un alt accident de circulație s-a produs pe raza comunei Săbăoani. Polițiștii spun că un bărbat de 53 ani din Bacău conducea un autoturism pe DN 2,  iarla intersecția cu DJ 208 nu a adaptat viteza la schimbarea direcției de mers a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un parapet metalic. Urmare a producerii accidentului o pasageră minoră de 9 ani din autoturism a fost rănită ușor. În cauză se efectuează cercetări față de conducătorul auto pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporala din culpă.

Un alt accident s-a produs pe raza localității Horia. Polițiștii spun că un bărbat de 55 ani din comună se deplasa cu o bicicletă pe strada Reconstrucției, când a surprins și accidentat ușor un minor de 6 ani care, nesupravegheat, circula neregulamentar pe partea carosabilă. După producerea accidentului, biciclistul a părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior de polițiști la domiciliul său. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporala din culpă și părăsirea locului accidentului.

Sâmbătă seara, pe artera ocolitoare a municipiului Roman s-a mai produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane. Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 43 ani din comuna Sagna conducea un autoturism pe DJ 207A nu a adaptat viteza de deplasare întrun segment de drum în curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu un atelaj hipo. Urmare a producerii accidentului căruțașul în vârstă de 73 ani a fost rănit grav. În cauză se efectuează cercetări față de conducătorul auto pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporala din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !