87 de locuri de muncă vacante

Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă trebuie să cunoască faptul că oferta a rămas destul de slabă. Pentru săptămâna în curs, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț a anunțat că, în întreg județul, sunt disponibile doar 87 de locuri de muncă, din care 53 în Piatra Neamț, iar restul în Roman.

Conform listei locurilor de muncă vacante, în Piatra Neamț se caută asistent în PR, croitori, gestionar depozit, îngrijitor clădiri, șlefuitor, vânzător sau vopsitor auto. În Roman sunt disponibile 34 de locuri de muncă. Agenții economici caută agenți de vânzări, barmani, confecționeri, expert în accesarea de fonduri structurale, secretară, îngrijitor clădiri, șoferi, tâmplari și vânzători.

Lista completă cu locurile de muncă vacante pentru săptămâna în curs poate fi descărcat de mai jos. De asemenea, informații suplimentare se pot obține și de la sediul Agenției Locale, de pe strada Olteniei, nr. 23-25. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !