PDL-iștii îl vor vice la CJ pe Aldo Pellegrini

Romașcanul Aldo Pellegrini a primit votul colegilor de partid pentru a reprezenta interesele nemțenilor în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț. Mai urmează ca și consilierii județeni să aprobe propunerea.

Vineri, la Piatra Neamț, membrii din Biroul Politic Județean al PDL au aprobat, prin vot, să-l sprijine pe romașcanul Aldo Pellegrini la candidatura pentru funcția de vicepreședinte al CJ Neamț. Consilier personal al primarului Romanului, Aldo Pellegrini este cel mai nou membru în forul legislativ județean, însă acest lucru nu l-a împiedicat să-și convingă colegii că este cel mai potrivit pentru a-l seconda pe Vasile Pruteanu, președintele CJ Neamț. Cu toate acestea, democat liberalii sunt îngrijorați de posibilitatea de a pierde un fotoliu de consilier, dacă se va dovedi că doi dintre colegii lor sunt incompatibili. Printre calcule, Aldo Pellegrini este preferat, însă în politică mai este loc și de surprize. „Deocamdată este vorba despre un vot politic, în cadrul partidului, de susținere, de încredere, ceea ce este onorant. Decizia finală va fi luată însă în perioada următoare, putând apărea și alte variante propuse spre votul final din cadrul Consiliului Județean. În acest moment nu putem vorbi despre susținerea mea ca fiind o certitudine. Sunt convins că va fi luată cea mai corectă decizie”, a declarat Aldo Pellegrini.

Următoarea ședință a Consiliului Județean este programată pentru data de 11 februarie. Pentru a ajunge vicepreşedinte, Aldo Pellegrini trebuie să primească voturile majorităţii consilierilor judeţeni, PDL deținând 18 voturi din cele 35.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !