Un șofer s-a izbit de un podeț, pe E85

Duminică, 23 ianuarie, în jurul orei 11.20, pe DN2 – E85, a avut loc un accident rutier. Evenimentul s-a produs în afara localității Traian, de vină fiind neadaptarea vitezei la condițiile unui carosabil umed.  

Polițiștii au stabilit că Radu L, de 41 de ani, din Botoșani, mergea către Roman. Deoarece nu a adaptat viteza la condițiile unui carosabil umed și parțial acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul asupra volanului, a intrat în derapaj, a pătruns pe contrasens și a părăsit partea carosabilă. Mașina s-a izbit de un podeț din beton situat la intersecția DN 2 cu drumul care face legătura cu o societate comercială.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a pasagerului de pe locul dreapta față  – Corneliu G, de 43 de ani, din localitatea Hudești. Echipajele de descarcerare şi de prim ajutor al SMURD Roman au intervenit pentru a-l descarcera şi a-i acorda primul ajutor calificat victimei. Aceasta era încarcerată, având piciorul stâng captiv sub bordul autoturismului. După descarcerare, paramedicii i-au evaluat funcţiile vitale, i-au acordat primul ajutor calificat şi l-au transportat la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !