Bazine Strand Municipal Roman

Preț unic pentru sezonul estival din Ștrandul de la Roman

strand romanAutoritățile locale anunță că au planuri mari pentru acest an estival în Ștrandul Municipal, dar și la Bazinul de Înot de lângă Sala Polivalentă. Astfel, în Ștrandul Municipal se va insitui un tarif unic, iar la Bazin se va amenaja o saună. În articol găsiți amănunte.

Primarul Laurențiu Leoreanu a anunțat că echipele Primăriei Roman au trecut la amenajarea și achiaiționarea a încă 250 de umbrele și 500 de șezlonguri, dar fiind faptul că, numai vara trecută, numărul beneficiarilor din Ștrandul Municipal a depășit 60.000 de clienți – față de 20-30.000 de mii cât era estimat inițial.

În plus, din acest seon se va trece la amenajarea unui teren de volei pe nisipi și se ia în considerare și variante amenajării unui teren de fotbal, nu neapărat în acest an. O veste bună vine pentru iubitorii de “viață sănătoasă”, pentru care Primăria vrea să amenajeze o saună la Bazinul de Înot, pentru 6-maxim 10 persoane, evident contra-cost.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !