Pietoni acroșați pe trecerea de pietoni. Conducătorul a plecat de la locul accidentului

Două femei au ajuns la Spital după ce au fost acroșate de un autoturism în timp ce traversau, pe trecere de pietoni, centrul municipiului. De vină este un șofer care nu le-a dat prioritate. După ce a vorbit cu femeile, acesta a părăsit locul accidentului fără a anunța Poliția.

Accidentul a avut loc ieri dimineață, în jurul orei 06.30. Polițiștii au stabilit că F. Elena, de 61 de ani, din comuna Poiana Teiului și R. Venera, traversaul bulevardul Roman Mușat, printr-un loc marcat și semnalizat corespunzător. În timpul traversării, cele două femei au fost acroșate de un autoturism, condus de B. Ion, de 58 de ani, din Roman, care nu a respectat regulile referitoare la prioritatea de trecere.

Din discuțiile purtate cu cele două femei, conducătorul auto a apreciat că acestea nu au suferit leziuni corporale motiv pentru care și-a continuat deplasarea fără a anunța organele de poliție. Autoturismul a fost identificat în jurul orei 09.30, în parcarea unei societăți unde își avea locul de muncă. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a lui F. Elena și rănirea ușoară a lui R. Venera, de 61 de ani, din Roman.

 

În cauză a fost întocmit dosar penal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !