Prinși de polițiști după o partidă ilegală de vânătoare

politistIeri seară, polițiștii din Dulcești au oprit în trafic un autoturism marca Land Rover, cu numere de înmatriculare emise de autoritățile britanice, ocazie cu care s-a depistat că șoferul și pasagerul au fost la vânat fără a avea autorizație legală de vânătoare.

Conform polițiștilor, autoturismul era condus de către un bărbat de 43 de ani, din Ruginoasa, iar pe locul din stânga față se afla un bărbat de 41 de ani, din aceeași localitate. Pe bancheta din spate a autoturismului a fost identificată o armă de vânătoare.

“În acel moment, s-a procedat la verificarea portbagajului auto, unde au găsite două cadavre de cervide (un mascul și o femela). În urma verificărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că cele două animale au fost vânate pe raza unui fond de vânătoare din pădurea Mărgineni în ziua de 25.01.2016, în jurul orelor 18.00, fără a exista o autorizație legală de vânătoare. În continuarea cercetărilor, polițiștii alături de specialiștii Serviciului de Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au identificat la domiciliu bărbatului de 41 de ani, doua arme letale de vânătoare și 32 de cartușe de vânătoare, ce erau deţinute legal și care au fost ridicate conform legislației în vigoare”, se arată în comunicatul de presă al Poliției.

Cei doi bărbați sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de braconaj cinegetic, iar corpul celor doua cervide și autoturismul au fost indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !