Romașcanul Liviu Brătescu renunță la șefia Ateneului Tătărași

bratescu ateneuÎntr-un mesaj postat astăzi pe Facebook, romașcanul Liviu Brătescu, cunoscut ca fiind principalul contracandidat al deputatului Elena Udrea la alegerile parlamentare din 2012, a anunțat că nu va mai fi, de pe 1 februarie 2016, director al Ateneului Tătărași.

Membru al PNL, fost președinte al PNL Roman până la intrarea în partid a actualului primar al Romanului – Laurențiu Leoreanu, Liviu Brătescu și-a motivat decizia prin aceea că “profesia” nu o să-I mai permită să-și continue activitatea în cel mai mare centrul cultural din Moldova, dar nu a dat amănunte: “După cinci ani de la numirea mea ca Director al Ateneului Tătărași am anunțat astăzi decizia de încetare a activității mele la conducerea instituției, din motive profesionale, începând cu data de 1 februarie 2016. Am reușit în perioada 2011-2015 – alături de o echipă fidelă menirii instituției – să-i oferim Ateneului Tătărași locul pe care-l merită în mediul cultural ieșean, în ciuda multor încercări și piedici de tot felul”.

În finalull mesajului, acesta le-a mulțumit angajaților instituției pentru dăruirea profesională, “colaboratorilor artistici pentru sprijinul și deschiderea arătată și partenerilor media pentru că au ajutat la promovarea mesajelor noastre. Gândurile mele de prețuire sunt îndreptate, în mod special, către publicul Ateneului Tătărași fără de care rezultatele din toți acești ani nu ar fi fost posibile. Tuturor celor care au trecut pragul instituției, pentru căldură transmisă și entuziasmul arătat, alese mulțumiri”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !