Declarația primarului Leoreanu a fost ”din senin”, spune Alex Rotaru

leoreanupdl baniColegii de la Zch au prezentat, săptămâna trecută, audierile din dosarul de spălare de bani de care este acuzat fostul primar din Piatra Neamț – Gheorghe Ștefan. În declarația pe care primarul Laurențiu Leoreanu a dat-o în fața magistraților apare și numele societății Darcons, deținută nde familia Rotaru. Alexandru Rotaru – președinte al TSD Neamț, fiul lui Romică Rotaru, spune că nu știe nimic despre dosar, doar ce a citit din presă.

Colegii de la Zch spuneau următoarele: “Preşedintele instanţei a insistat pe un un singur aspect, şi anume o discuţie pe care Laurenţiu Leoreanu a avut-o cu patronul unei firme de construcţii din Roman, la solicitarea lui Gheorghe Ştefan. „E adevărat că am vorbit cu dl. Romică Rotaru, patronul firmei Darcons, şi i-am transmis solicitarea d-lui Ştefan să rezolve nişte probleme legate de lucrări. Nu ştiu exact ce probleme apăruseră, dar probabil era vorba despre executarea lucrărilor în condiţii bune şi la timp. Nu am cunoştinţă despre legăturile care existau între Darcons şi Strong Montaj”, a declarat, sub jurământ, primarul de Roman”.

La solicitarea noastră de a lămuri aspectele apărute în presă, Alexandru Rotaru ne-a declarat: “Am văzut declarația primarului Leoreanu. A fost o întebare din dosar. Nu suntem la curent. Am înțeles că primarul Leoreanu l-a sunat pe tatăl meu pentru a rezolva la termen și calitativ o lucrare din județ. Mai multe detalii nu avem. Nu cunosc audierea primarului Leoreanu. Atât a fost discuția. Legat de întrebarea judecătorului, în presă am citit”.

Am mai întrebat: “Familia dvs este implicată în vreun fel în acest dosar, a trebuit să dați declarații în fața procurorilor?”. Răspunsul a fost NU. La întrebarea și “numele a apărut…”, răspunsul primit a fost: “din senin”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !